Sikre, Smarter Løsninger


Directors

EnerMech ble etablert i 2008 og gjennom oppkjøp av selskaper går vår virksomhet 40 år tilbake. Vi tilbyr hele omfanget av våre tjenester fra mer enn 35 anlegg/fasiliteter som befinner seg i sju regioner verden over. Vår arbeidsstyrke teller 2400 ansatte som arbeider onshore og offshore over hele kloden.

Vi setter vår ære i å tilby våre kunder grundig teknisk støtte til engineeringsanalyser, design/konstruksjon, diagnostikk og forbedring av vedlikeholdsresultater, med et kompromissløst fokus på sikkerhet. Enermech har stort fokus på å levere arbeid med høy kvalitet og service til en fornuftig pris.

EnerMechs suksess bygger på en solid finansiell base, supplert av kontinuerlige investeringer. Til dags dato er det investert 1.58(NOK) billionar i å utvikle vår internasjonale leveringsevne. EnerMech's årlige omsetning er 3.42(NOK)billionar

Veksten er oppnådd gjennom oppkjøp samt en strategisk og styrt organisk ekspansjon innenfor nye produktområder og territorier.

Hva vi Utfører

Siden starten av vår virksomhet har vi kontinuerlig utviklet vår leveringsevne og omfanget av tjenestene vi kan tilby. I dag leverer EnerMech produkter og tjenester på tvers av livssyklusen til installasjoner, enten på frittstående eller integrert basis, gjennom fleksible, økonomisk lønnsomme modeller som kan skreddersys til kundenes individuelle behov.

Vi tilbyr tjenester innen:

• Kran- & løfteteknologi
• Hydrauliske produkter
• Rørledning, prosess og kontrollkabel
• Ventiler, framstilling & levering
• Utstyrsutleie
• Opplæringstjenester
• Industrielle tjenester

EnerMech kan vise til gode resultater gjennom leveranser av integrerte tjenester på tvers av de forskjellige produktområdene som vi tilbyr. En integrert tilnærming gjør det mulig å tilby våre kunder skreddersydde løsninger som sparer tid, ressurser og kostnader.

"Vår politikkretningslinjer betyr at vi nå er et modent og stabilt selskap med et internasjonalt fotavtrykk som kan tilby en unik teknisk dybde levert av fagfolk med lang og variert driftserfaring. Vi er en organisasjon av betydelig omfang og har ressurser til å levere en integrert pakke til Operatør- og serviceselskaper innen verdens viktigste energi områder.

- Doug Duguid, CEO